Her kan du få lækker catering i Randers

Norevent

Tilbage i 2014 blev Norevent etableret af Kevin Pindstrup Nielsen. Ideologien bag hele konceptet er at skabe et moderne dinner transportable-koncept, hvor nøje udvalgte råvarer samt tilberedningsmetoder vil danne grundstenene for den gastronomiske madoplevelse, som du derved vil kunne opleve som levering ud af huset til både private hjem eller større arrangementer.

Hos Norevent handler det om at kombinere gastronomi, kreativitet og kvalitet. Og på denne måde bliver der skabt nye og spændende madoplevelser.

I Norevent finder du en virksomhed, der har en forkærlighed for gode, friske og lokale råvarer. Og der bliver tilmed taget inspiration i det ny nordiske køkken.

Det daglige arbejde består i at skabe nye smaagsindtryk, og der bliver samtidig planlagt, skræddersyet og tilberedt en menu der sørger for, at du som forbruger kan få en cateringoplevelse af højeste kvalitet.

Norevent kører med nogle forskellige menuer, og derfor kan du nemt følge med lige her, for at finde ud af hvilken menu der passer dig og dit selskab bedst.

Nordisk Tapas

Den nordiske tapas koster DKK 198,00 pr. kuvert, og menuen tilbydes til minimum 10 kuverter.

Den nordiske tapas består af 7 kolde retter, som alle er anrettet på forhånd. Og så bliver der derudover seerveret nybagt surdejsbrød og dips til menuen.

I den oprindelige menu er der både retter med fisk, med kød, vegetariske retter og ost og dessert, men menuen kan ændres til vegetariske retter, der indeholder fisk.

Og hvis man ønsker en endnu mere speciel tapas er der et tilvalg i form af oksetatar med trøffelmayo, syltede bøgehatte og mild peberrod, hvilket koster DKK 45,00.

Social Dining

Hvis du skal have Mad til fest og det skal være lidt ud over det sædvandlige, så er Social Dining menuen lige noget for dig.

Den koster DKK 295,00 pr. kuvert, og menuen tilbydes til minimum 10 kuverter.

I denne menu finder du to forskellige lette forretter, der er anrettet på forhånd, og som serveres med friskbagt surdejsbrød og dips.

Efterfølgende er der hovedretten, som består af forskellige slags kød og tilbehør, samt en udsøgt reduceret rødvinssauce til at binde det hele sammen. Alle delene fra hovedretten varmes selv op. Her er det ligeledes muligt at ændre menuen til vegetariske retter, der indeholder fisk, så alle uanset hvad kan nyde en lækker middag.

Til sidst finder du desserten, som er portionsanrettet. Så hver enkel person får deres egen lille fine anretning og derved får en fuldendt fine dining oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *