Hvad skal din have indeholde til sommer?

Det er et ledende spørgsmål. For svaret kommer lige om lidt og det er et svar, der måske vil overraske dig. Det vil overraske dig fordi det ikke er hvad du havde forventet. Du havde forventet et andet svar.

Måske dukkede der et svar op i din hjerne med det samme og måske gjorde der ikke. Men dette svar havde du i hvert fald ikke forventet. Fordi det ligger højst sandsynligvis i den anden ende af skalaen end du havde troet.

Du havde troet noget helt andet, måske tror du noget helt andet. Men du tror i hvert fald ikke det, du skal til at læse om lidt omkring, hvad din have skal indeholde til sommer.

Du har nok en masse tanker om, hvad din have skal indeholde til sommer.

Tanker kræser nok om mange forskellige ting, nogle ting kommer du i tanke om hver gange nogen siger ’have’ og andre ting tænker du på, når fuglene kvidrer, solens stråler rammer dit ansigt og du ser en vintergække hoppe op og ned i bedene, som du langsomt går forbi.

Det her havde du ikke regnet med

Men dette svar havde du ikke regnet med. Det er et svar, som du nok ikke havde set komme, som du ikke havde forventet at læse og som du måske slet ikke har overvejet.

Men det er altså svaret på, hvad du skal have i din have til sommer. Denne sommer. Ikke næste sommer. Ikke om 2, 4 eller 6 år. Men i år. Der er mindre end 7 måneder til sommerferien.

Den sommer bliver sommeren, altså dén sommer, hvor du får det i din have, som du ikke vidste at du ville vælge. Som du ikke vidste at du ville have behov for og som du ikke vidste om ville passe til dig.Din have. Din ’entourage’, for bare lige at bruge et ord, som du nok heller ikke læser så tit.

Spring ud i det

Men spring ud i det. Vær klar til at vælge noget, som du ikke troede du ville vælge. Vær klar til at få dine små grønne fingre ud af vinterhandskerne og lade dem arbejde med noget, som du ikke troede du ville arbejde med. I hvert fald ikke nu. Ikke lige i år.

Måske havde du slet ikke forventet nogensinde at du ville vælge det, og nu kommer det, som du har ventet på. Svaret er et højbed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *