Få en kompetent IT-partner indenfor sundhed og helse

IT er en vigtig og bærende komponent for alle virksomheder, men for mange er IT og en fremmedgjort størrelse, som kan være svær at forstå. Derfor kan virksomheder tøve når det kommer til IT, hvilket påvirker virksomhedens fremskridt og fremtid. Derfor er det vigtigt at virksomheder ved hvor de kan få en god og kompetent IT-partner, og her kommer Ecit ind i billedet. Med over 20 års erfaring på markedet for outsourcing af IT kan vi levere driftsikre løsninger for din virksomhed, særligt hvis i er en virksomhed indenfor sundhed og helse. Læs med her hvor vi giver en kort introduktion til hvad vi kan tilbyde når det kommer til IT outsourcing indenfor sundhed og helse, eller gå direkte ind på vores hjemmeside IT-outsourcing og læs mere om hvad vi gør og hvordan du kan kontakte os. 

Få en god og kompetent partner

Vi kan hos Ecit administrere IT opgaver med fuld support, så du løbende får opgraderinger og opdateringer af software, samt installationer og konfigurationer af nyt hardware. Hos os er service og sikkerhed vigtigt for os, og derfor har du altid adgang til vores ydelser, som blandt andet indeholder backup, forbedringer, netværk, tjek, strategi, vedligeholdelse, hotline og nødhjælp. Hos Ecit får du derfor en god og kompetent partner, som kan sit kram og som går op i det bedste for jer. 

Få et godt overblik over dine netværkstyper

Når du etableres som virksomhed er der mange forskellige netværkstyper, som både skal installeres, konfigureres og opdateres, og det kan være svært at holde overblikket over alle disse netværkstyper. Med Ecit kan du roligt lade os styre det hele, så du kan fokusere på andre vigtige komponenter i din virksomhed. Vi har særligt fokus på også at kunne tilbyde denne service med fokus på sundhed og helse, så vi kan altså hjælpe dig med at opsætte netværkstyper, som tilgodeser din virksomheds fokus. 

Vi er altid til rådighed

Problemer med IT er kritiske og kan opstå helt ud af det blå. Selv få minutters edbrud eller forsvundne login kan have seriøse konsekvenser for din virksomhed, og dette kan både være på kort og på lang sigt. Derfor står vi altid til rådighed til at kunne hjælpe, både i form af rådgivning, administration, akut nødhjælp eller noget helt fjerde, så du med ro i sindet kan vide, at dit IT system er i gode og sikre hænder. 

Så tøv ikke men gå ind på vores hjemmeside IT-outsourcing og kontakt os nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *