Vegansk proteinpulver hos FitnessNord

Er du veganer, eller ønsker du måske bare at skære ned på animalske produkter, så kan det være en god idé at se imod retningen vegansk proteinpulver, hvis du træner meget. Mange kan tænke at vegansk proteinpulver ikke har samme virkning, som proteinpulver med spor af animalske produkter. Vegansk proteinpulver virker altså ligeså godt, som den normale proteinpulver, så du kan med fordel benytte dig af vegansk proteinpulver, hvis du ønsker det. 

Der er en masse fordele ved at vælge vegansk proteinpulver, og proteinerne som findes i det veganske proteinpulver udvindes af flere forskellige planter. På grund af ovenstående kan du også købe vegansk proteinpulver i flere forskellige prisklasser. Hvis proteinpulveret er lavet på korn og bælgfrugter, er det billigere at købe, end hvis du køber proteinpulver som er lavet på frø. Der er også en række fordele ved at benytte sig af vegansk proteinpulver fra FitnessNord:

  • De veganske proteinpulvere er laktosefrie – så folk med laktoseintolerance kan med fordel benytte sig af vegansk proteinpulver. 
  • Vegansk proteinpulver har et lavt fedtindhold, sukker og kulhydrater.
  • Vegansk proteinpulver er godt for allergikere, veganere, folk som ønsker en lavere fedtprocent og ønsker at opbygge muskelmasse.

At vælge vegansk proteinpulver fremfor proteinpulver med spor af animalske produkter er et godt og sikkert valg, da proteinpulveret ikke har en dårligere effekt bare fordi det er vegansk. Det veganske proteinpulver bliver fremstillet af proteinrige kilder som ris, ærter, bønner, solsikkefrø og andre kilder til protein som er veganske. Ved hjælp af fødevareforarbejdning bliver fedt og kulhydrater fjernet fra den veganske proteinkilde, og derved kan proteinet udvindes. På den måde er der ikke et lavere indhold af protein i vegansk proteinpulver, end hvis man vælger den animalske. Med andre ord oplever du ikke et underskud af protein, bare fordi du tager et bevidst valg og vælger den veganske proteinpulver.

Der er som nævnt en hel del række fordele ved at vælge vegansk proteinpulver, og det er altså et meget bevidst valg at tage for sig selv – men også for miljøet ikke mindst. Hvis man kigger på det miljømæssige aspekt, så er vegansk proteinpulver meget mere bæredygtigt og miljøvenligt end hvad den animalske version er, da det ikke kræver særlig mange resourcer at dyrke planet, og udvinde proteinet, som hvis man driver et landbrug med foreksempel kvæg. Mange bliver skræmt, når de hører ordet vegansk, fordi man automatisk tænker man ikke får den optimale mængde protein, men det er altså en skrøne, hvis man bare sørger for at spise en varieret kost, med forskellige proteinkilder. 

Køb vegansk proteinpulver her.

 

1 tanke om “Vegansk proteinpulver hos FitnessNord

  1. Aya M. Svar

    Godt gået, Sundhedsmagasin.dk Jeg er meget imponeret over nyheden. Jeg har selv gået med tanken i en længere periode og ift. Vegansk proteinpulver hos FitnessNord, så er det bare utroligt godt skrevet
    Kærligst. Aya

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *