Bliv klogere på ILIA og deres brand

Indholdsfortegnelse

ILIA

Kender du det, at hver evig eneste gang du finder et nyt mærke eller et nyt skønhedsprodukt, så er der alligevel et eller andet som du er nødsaget til, at gå på kompromis med? Er du også helt igennem træt af at det enten er ydeevne eller luksus du får? Så er du kommet til det rette sted.

Sasha Plasvic, som er skaberen bag ILVA, er opvokset ved havet og med naturen ganske tæt på. En dag blev hun dog, af sin mor, mindet om ingredienslisten på hendes yndlings læbepomade. Sasha blev herved gjort opmærksom på, hvor mange af de ingredienser der ikke var sikre, i noget hun rent faktisk brugte på daglig basis. Hendes mål blev efterfølgende, at hun ville genskabe sin læbepomade med sikre og naturlige ingredienser. Med andre ord startede ILIAs rejse altså her og er nu en komplet make up og hudplejevenlig serie. 

Ilia har tilmed nu skabt en fuld serie, der er skabt til at være ligeså smuk udenpå som indeni og du kan som kunde tilmed være garanteret, at der ikke bliver gået på kompromis med performance.

ILIA Beauty

For Sasha har hovedmålet med denne nye serie ; ILIA Beauty været at komme frem til en serie af skønhedsprodukter der alle har en afbalanceret sikkerhed og samtidig en yderst høj ydeevne. 

ILIA Beauty er først og fremmest lavet til dig der elsker dig selv og ønsker at gøre noget godt for din krop og din hud. Det er til dig der går op i, ikke at skulle gå på kompromis med hverken performance eller luksus.

Ved ILIA Beauty finder du nemlig en serie der er naturligt fremstillet og samtidig super nem at gennemskue. Det hele er yderst enkelt og du finder blot de mest essentielle produkter. Du behøver tilmed ikke en hel masse ekstra, for at kunne få lagt den perfekte make-up. Med disse produkter kan du være sikker på, at du får kvalitet for alle pengene, samtidig med at du kan føle dig ganske tryg, ved at skulle påføre disse produkter til dit ansigt.

Så hvis du også ønsker, at gøre noget godt for dig selv, men samtidig også støtte miljøet og vores natur, så er produkter fra Ilia noget for dig. Du kan bare læne dig tilbage med god samvittighed og vide, at du har gjort noget godt for den verden vi lever i, samtidig med at din krop og din hud vil takke dig i det lange løb.

3 tanker om “Bliv klogere på ILIA og deres brand

  1. Clara F. Svar

    Fedt Sundhedsmagasin.dk Jeg havde faktisk glemt jeres magasin, men fed artikel her! Clara

  2. Astrid N. Svar

    Heja Sundhedsmagasin.dk Kan man blive forfatter hos jer? De bedste hilsner, Astrid N.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *