Her finder du den ultimative mindfulness instruktør

Mindfulness instruktør

Når det gælder om at blive interesseret i mindfulness og derved også blive ved med at dyrke det, samt finde inspiration og glæde i det, handler det i den grad om at finde en dygtig og kvalificeret Mindfulness instruktør, der er i stand til at formidle alt det gode og positive der er ved dyrkelsen af mindfulness.

Ved at følge ovenstående link, finder du lige præcis det i Flora.

Flora er i første omgang alt det vi andre også er. Hun lægger ekstrem stor vægt på, at være ærlig og ægte og bare fuldkommen sig selv. Via dette ønsker hun dermed, at kunne vise vejen til at blive mere rolig og tilpas i ens egen krop og ens eget sind. Og i sidste ende acceptere at; what you see, is what you get.

For at du kan få flere direkte eksempler på hvorfor Flora er en kvalificeret mindfulness instruktør, kan du i de følgende afsnit læse mere om hendes konkrete uddannelser og jobs.

Uddannelser

Oprindeligt er hun uddannet ergoterapeut i København. Dette er en fantastisk sundhedsfaglig uddannelse, som er med til at give en dyb indsigt samt en god forståelse af kroppens fysiologi og dens sammenhæng.

Hun blev i 2003 udannet NLP Business Practitioner fra NLP-huset i København og i 2005 Executive Coach fra The Leadership Company i Hørsholm. Disse uddannelser har hun i den grad kunne gøre brug af i forhold til at håndtere det at være selvstændig.

Fra 2002 begyndte hun at tage diverse uddannelser hun kunne få fingre i inden for mindfulness kategorierne. Og dem er der ikke så få af. Der kommer hele tiden nye aspekter til mindfulness og derfor er det også altafgørende – hvis du skal kunne føle dig tryg og tilpas hos en mindfulness instruktør – at du netop vælger en som Flora. En som holder sig opdateret med de nyeste koncepter, tanker og idéer bag mindfulness og kan give dig den bedste oplevelse af dette.

Jobs

Flora har haft forskellige jobs hvor hun har kunne gøre brug af sine mange uddannelser. Hun har eksempelvis været hovedunderviser og partner i Akademiet for Mindfulness & Livsbevidsthed, Samarbejskonsulent i virksomhedsudvikling Dansk Industri, Organisationskonsulent i Carl Bro, Arbejdsmiljøkonsulent Fødevare BST og Arbejdsmiljøkonsulent BST Storkøbenhavn.

Alle steder hvor hun virkelig kan gøre brug af sine erfaringer inden for coaching og mindfulness. At sørger for trivsel og velvære på diverse arbejdspladser og bare generelt vejlede og guide folk til et sundere socialt miljø.

5 tanker om “Her finder du den ultimative mindfulness instruktør

 1. Nohr H. H Svar

  kære Sundhedsmagasin.dk Glemte jer helt, men som altid god læsning – og jeg er tilbage Nohr

 2. Vilma H. H Svar

  Hullehøj Sundhedsmagasin.dk Tak for en god artikel Pft.. Vilma H. H

 3. Erik A. G. Svar

  Sundhedsmagasin.dk – Hej, Jeg er meget imponeret over nyheden. Jeg har selv gået med tanken i en længere periode og ift. Her finder du den ultimative mindfulness instruktør, så er det bare utroligt godt skrevet
  Venlig hilsen, Erik

 4. William G. H Svar

  Fedt Sundhedsmagasin.dk
  Og hvorfor så det? De kærligste hilsner, William

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *