Få afstemt dine forventninger ved en kosmetisk tandblegning

Kostmetisk tandblejning

Går du også og drømmer om at få hvidere tænder? Tænker du tit på, at du egentlig ikke føler at alt den tandbørstning gør dine tænder hvidere? Og er du samtidig en af dem der egentlig ikke helt ved hvad kosmetisk tandblegning indeholder? Så er tandblegning i Aalborg stedet for dig.

Her vil du nemlig have en behandler der er uddannet sygeplejerske og som har arbejdet med skønhed i hele 8 år. Samtidig har hun taget et kursus i kosmetisk tandblegning.

Når man snakker om kosmetisk tandblegning så handler det i bund og grund om, at blegnings geleén går ind og opløser de gule pigmenter du, helt naturligt, har fået med alderen. Disse gule pigmenter kommer til alle mennesker og du kan derfor ikke gøre noget for at stoppe det som sådan. Du kan dog ved hjælp af denne kosmetiske tandblegning gøre et forsøg. Pigmenterne opstår eksempelvis ved indtagelse af fødevarer og drikke som kaffe og rødvin. Men i den grad også ved rygning.

Forventninger

Når man vælger at få foretaget en kosmetisk tandblegning er det altid en god idé, at have sat sig ind i det og herved også vide nogenlunde hvad det indebærer. Dette handler også om, at få astemt de forventninger du nu engang måtte have.

For at gøre det hele mere enkelt vil du her kunne læse omkring hvad du som forbruger kan forvente af en sådan behandling. Det er som udgangspunkt altid vigtigt, at huske på, at det ikke er muligt at få lysere/hvidere tænder end dit udgangspunkt. Dette betyder altså også; alle mennesker er forskellige og nogle har mere gul emalje. Konsekvensen heraf vil så være at det ikke er muligt at flytte sig så mange farvenuancer som andre eksempelvis kan. Dog er det altid muligt at få bare lidt hvidere tænder.

Når folk generelt tænker på tandblegning er der mange der drømmer om det perfekte hollywood smil. Dette vil dog aldrig komme til, at kunne lade sig gøre ved en kosmetisk tandblegning. For at man skal komme i nærheden af dette skal man nemlig have stærkere midler i brug. Det er disse midler, som er med til at ødelægge ens emalje fuldstændig og derfor anbefales det i den grad ikke at man benytter sig af sådanne produkter. Ligeledes anbefales det, at man prøver at finde en behandler der ligeledes ikke gør brug af disse produkter. Men en behandler man kan føle sig tryg ved.

2 tanker om “Få afstemt dine forventninger ved en kosmetisk tandblegning

 1. Walter E. Svar

  Sundhedsmagasin.dk – Heey, Har i et nyhedsbrev?
  Venligste hilsner fra. Walter

 2. Olivia F. Svar

  Sundhedsmagasin.dk – Fedt,
  Fin læsning
  Venligste hilsner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *