Overvejelser omkring det sundere liv

Hvis der er én ting de fleste danskere virkelig har fået sat fokus på den seneste tid, så er det selvfordybelse. Takket været COVID-19 og dets karantæne er vi danskere blevet tvunget indenfor og ind i vores eget selskab. 

Det har fået mange til at reflektere lidt over livet, og har fået dem til at indse at de gerne vil ændre et eller andet omkring måden de lever på – det kunne være rygning eller at du måske følte at du spiste for meget usundt mad i ny og næ.

Uanset hvad du må have indset i karantænetiden, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor går jeg i dybden med nogle overvejelser omkring det at leve et sundt liv, og hvorfor størstedelen af det kommer fra ens attitude omkring livet.

Hvis du vil ændre noget, så gør det dog! 

Der er mange mennesker, specielt rygere (jeg har selv været, så jeg må godt pege fingre) der kommer og siger til deres venner at nu vil de altså gerne stoppe – men så stopper de aldrig, og når man spørger dem siger de noget i stil med Ja, jeg kom sgu lige til det og så kender du jo resten. 

Selvom det er en undskyldning der er blevet godtaget før, har personen der gerne ville stoppe lige gået imod hans egne ønsker og drømme for fremtiden – og det er der det største problem ligger.

Hvis fremtidige-dig underminerer fortids-dig, så kommer du aldrig til at holde dig til noget af det du lover dig selv. 

Mentalt fremdrift er fremdrift over hele feltet

En af de fælder som alt for mange unge desværre går i er Jeg sammenligner mig lige med alle andre fælden, og det er en utroligt klistret sump at komme til at sidde fast i. Sidder du i sumpen kan det være svært at få noget som helst gjort fordi andre mennesker allerede har gjort det, eller fordi du ikke føler at du er god nok til det. 

En af de bedste råd jeg kan komme med hvis du føler at du sidder i en sådan fælde, er at droppe de sociale medier for en stund og fokusere på noget andet – som eksempelvis at give gulvet derhjemme en tur med sliberen (nu det alligevel er karantæne-tid alligevel), det vil være en god ting at gøre for dig selv, som du også bliver glad for i fremtiden – Få flere tilbud her

9 tanker om “Overvejelser omkring det sundere liv

 1. William V. Svar

  Sundhedsmagasin.dk – Hullehøj,
  Hvem har skrevet artiklen? Der står bare “sundhedsmagasin.dk” som udgiver. Jeg tænker ift. skribentens navn? 😀
  Venligste hilsner

 2. Arthur V. Svar

  Sundhedsmagasin.dk Hey, Hvem siger det? Kærligst. Arthur V.

 3. Saga L. Svar

  Godt gået, Sundhedsmagasin.dk Fedt coverbillede! Venligste hilsner fra, Saga L.

 4. Victoria B. Svar

  Hejsa
  Det er ikke super fedt
  Pft.. Victoria B.

 5. Oliver J. Svar

  Sundhedsmagasin.dk Heej, God læsning, godt skrevet, gode pointer. 🙂 Dbh, Oliver

 6. Nohr G. H Svar

  Godt gået, Sundhedsmagasin.dk
  Det er bare lækkert! Rigtig god dag. Nohr G. H

 7. Elliot O. Svar

  Hej Sundhedsmagasin.dk
  Kan man sende indhold til jer som i kan skrive om? Fortsat god dag. Elliot O.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *