Sådan går du din hverdag lettere

Indholdsfortegnelse

Simple Feast

Er du også træt af ikke at kunne finde inspirationen til at lave mad? Så frygt ej! Simple Feast er noget for dig og du får her svaret på hvorfor.

Fordele

Uanset hvilket produkt man taler om så findes der altid fordele og ulemper. Det er derfor en god idé at have sat sig ind i begge dele så man ikke får nogle overraskelser. I sidste ende kommer det an på hvor stor en rolle du personligt føle at ulemperne spiller. Eller om fordelene vejer mest hos dig, og til dine behov.

 • Den første og nok også væsentligste fordel du får ved at vælge Simple Feast måltidskasser er at det du får leveret stor set er færdiglavet. Det kræver et minimum arbejde for dig at få gjort maden klar til servering og du sparer en hel masse tid i køkkenet som du kan bruge på noget du prioriterer højere.
 • En anden fordel, som man ikke finder mange andre steder med lignende produkter, er at man ikke behøver at købe måltidskasserne med et abbonnement. Med andre ord motager du kun den kasse du bestiller og du behøver altså ikke at gå ind og afmelde dig såfremt du ikke ønsker flere måltidskasser.
 • Udover dette får du en hel unik mulighed og frihed ved at målitidskasserne ikke behøver at komme i køleskabet før 24 timer efter levering. Derfor behøver der ikke at være nogle hjemme når de bliver leveret og du kan altså sagtens slappe af uden at vide at du skal skynde dig hjem til noget.

Ulemper

Når man siger fordele siger man naturligvis også ulemper.

 • En væsentlig ulemper er at der ikke er kød i måltidskasserne. Det er sjældent at man ikke har mindst et enkelt familiemedlem som ønsker at spise kød. Det er derfor essentielt at man som familie kan blive enige om at leve uden kød i minimum 3 dage i ugen.
 • En anden ulempe er at Simple Feast ikke leverer mad til en enkelt person. Så med mindre at du spiser for to mennesker er det altså ikke muligt for dig som single at bestille måltidskasserne.
 • Sidst men ikke mindst kan det for nogle også være en ulempe at der kun bliver leveret mad 3 dage om ugen. Dette betyder jo at man stadig selv skal være kreativ og stå i køkkenet i de resterende 4 dage.

Så hvis du er klar til at gøre din hverdag bare en anelse lettere med Simple Feast så er alt du skal gøre at følge dette link.

7 tanker om “Sådan går du din hverdag lettere

 1. Matheo O. Svar

  Hej med jer,
  Velskrevet, og jeg er i øvrigt enig med jer Mvh.. Matheo O.

 2. Nora F. Svar

  Sundhedsmagasin.dk Howdi, Sku velskrevet!
  Venligste hilsner fra. Nora

 3. Ellie N. Svar

  Heja Det kunne være fedt når i henviser til andre sider at i skriver deres info i bunden af siden så det er nemmere at finde. 😀
  Kærligst. Ellie

 4. Noah H. S. Svar

  Konge artikel, Sundhedsmagasin.dk Hvor kan jeg læse videre omkring dette? ;-P På forhånd tak

 5. Lily Q. Svar

  Sundhedsmagasin.dk – Hullehøj,
  Dejlig nyhed Fortsat god aften, Lily

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *