Sådan får du det bedre med dig selv

Er du også usikker på hvorfor du går og føler dig utilpas? Bliver du forvirret og frustreret over ikke at føle at du har styr på dig selv og dine tanker? Lider du under ikke at kunne være i stand til at tage beslutninger uden at blive usikker? Og føler du i det hele taget bare at du har brug for meget tid for dig selv?

Hvis du kan nikke ja til blot en af de ovenstående ting skal du læse videre her. Uanset hvad du har brug for kan du finde vejledning hos www.balanz.dk. Om du har brug for individuel eller par terapi, om du skal have behandlet stress, angst eller sågar depression. Eller noget helt andet kan du få hjælpen og vejledningen her.

Alle situationerne er unikke for hver enkelt person og man kan derfor ikke have en specifik formel til hvordan man skal behandle og støtte klienterne. Alle får deres egen skræddersyet coaching og forskellige værktøjer der passer ind i DIN specifikke situation.

Nogle gange kan det være svært at definere hvad du føler du skal have hjælp og støtte til. Og det kan ovenikøbet også være problematisk at sætte ord på. Man har ofte en følelse i kroppen der egentlig beskriver det meget godt, og når man så prøver at formulere det lyder det simpelthen så fjollet. Derfor er det altafgørende at man skaffer sig professionel hjælp. Af flere grunde. Det kan for det første være fantastisk at sidde sammen med en som ikke kender en personligt og derfor hverken har en holdning til dig eller dit liv. Udover det føler man sig ikke dømt for de tanker og holdninger man nu måtte sidde med.
Vi taler også om muligheden for at snakke med en som rent faktisk har en reel chance for at have siddet med nogle der har haft de samme tanker. Derfor er den erfaring så vigtig for at det kan være lettere for dig at komme videre. Du kan få nogle konkrete værktøjer som du faktisk ved kommer fra en ekspert på området og ikke blot blive rådet til noget gennem venner og familie som (som udgangspunkt), ikke aner hvad de taler om.

Det er vigtigt for dig inden du starter dine sessioner at have gjort dig nogle tanker om hvorfor det er du har kontaktet noget hjælp. Derfor er det muligt at ringe og snakke hos www.balanz.dk så i sammen kan finde ud af hvad det næste skridt for DIG skal være. 

5 tanker om “Sådan får du det bedre med dig selv

 1. Saga F. Svar

  Hey Sundhedsmagasin.dk
  Jeg havde faktisk glemt jeres magasin, men fed artikel her!
  På forhånd tak. Saga F.

 2. Theodor Q. Svar

  Hawdy – Sundhedsmagasin.dk Der kunne godt bruges en lille smule tid på komma her.. Mvh.. Theodor Q.

 3. Clara G. Svar

  Heja – Sundhedsmagasin.dk Jeg er mega fan af jeres måde og skrive på.
  Fortsat god aften

 4. Oliver T. Svar

  Howdi, Sundhedsmagasin.dk
  Det er bare lækkert!
  Rigtig god aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *