Sådan muskelopbygger du rigtigt

Hvis du gerne vil gå sidelæns igennem døre, kunne bøje stegepander med hænderne, kalde Arnold S. for din lillebror og ligne en sky der er ved at eksplodere, så er du kommet til det rigtige sted. 

Der er få ting i livet der er mere tilfredsstillende end at løfte virkelig tunge vægte, som du aldrig havde regnet med at du skulle kunne løfte. Det kræver disciplin, mange måltider (hvor du i hvertfald ikke har lyst til at spise dem alle, men gør det alligevel) og endnu mere blod, sved og tårer at virkelig få en top tonet fitness krop. 

For dem der har kastet sig ud i konkurrencer der handler om at være bred og tonet, så hører man også at det uden tvivl har været en af de mest fysisk drænende rejser for dem nogensinde og at de (og deres krop) virkelig har brug for en pause. 

Hvis du er interesseret i hvordan du sætter det bedste fundament for overstående rejse, så læs endelig videre. 

Det hele starter i køkkenet

Du er hvad du spiser, og inden for bodybuilding har det aldrig nogensinde været mere sandt – der skal virkelig ikke meget til for at ødelægge det for en. Det kunne være en usund lille vane man havde eller at man ikke lige fik nok af det rigtige vitamin eller mineral. 

For at komme i gang skal du kigge ind i dine skabe og vurdere om der er nogle madvarer derinde der ikke direkte er gode for din krop – og så skal du smide dem ud eller give det væk. Det nytter ikke noget at ville have en krop som en græsk gud, hvis du spiser som en amerikansk republikaner. 

Det mentale

Der er ingen mennesker her i livet der har gjort store og fantastiske ting uden at presse sig selv til grænsen for hvad der er sundt for en. For at komme virkelig langt med dit fitness-eventyr skal du være indstillet på at det kommer til at være træls, du kommer til at have lyst til at give op og du kommer sikkert også til at ønske at du aldrig gik i gang – det er her hvor du skal have ild. Uden ild kommer du aldrig i mål. Du skal ville det så meget at du bestiller det ene fitness gadget hjem fra dingadget efter det andet. 

Mindsettet er det der skiller ulvene fra fårene i denne hårde verden.

8 tanker om “Sådan muskelopbygger du rigtigt

 1. Lauge I. Svar

  Hawdy
  Der kunne godt bruges en lille smule tid på komma her..
  Pft.. Lauge I.

 2. Walter Q. Svar

  Sundhedsmagasin.dk Godt gået,
  Tak for at dele info om emnet
  De kærligste hilsner. Walter Q.

 3. Emilie E. Svar

  Heja
  God og kort artikel 🙂
  Venligste hilsner fra, Emilie

 4. Victor H. Svar

  hej – Sundhedsmagasin.dk
  Jeg har faktisk selv skrevet omkring dette på min egen blog Venligste hilsner fra, Victor H.

 5. Merle R. Svar

  Hawdy – Sundhedsmagasin.dk Har lige læst artiklem om Sådan muskelopbygger du rigtigt, men jeg føler der mangler en afslutning. Kommer i til at følge op på denne?
  De kærligste hilsner, Merle

 6. Merle D. Svar

  Howdi – Sundhedsmagasin.dk
  Kan i ikke opsætte et nyhedsbrev så man lettere kan finde nyheder?
  Fortsat god aften, Merle

 7. Storm K. Svar

  Heey – Sundhedsmagasin.dk Jeg er meget imponeret over nyheden. Jeg har selv gået med tanken i en længere periode og ift. Sådan muskelopbygger du rigtigt, så er det bare utroligt godt skrevet
  På forhånd tak. Storm

 8. Frederik H. Svar

  Fedt Sundhedsmagasin.dk Det da helt okay
  Venligste hilsner fra. Frederik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *